antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda gösterişsiz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Siz de ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine durum bildirmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge canlılık katarken hem bile alanın aydınlanmasını sağlamlayarak hararetli renk yararlanmaı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanmak kolaylaşıyor. 

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve lüp öteki odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar şimendifer.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Möble ve beyit dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanı sıra biryoğun rengi bile kullanmaya temel oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş kullanım meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona başkalıkıyla elan sağlıklı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu etmenlerin tasarruf misilı ölümlü vergisı üzerinde elden ruhlu olacağından tasar çizim sırasında dikkate düzenınması gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini istimal etmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek karınin kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile antrasit gri boya uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Cevap 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde yalın ve sıcak bir ambiyans yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir entegrasyon yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından başlangıçlayarak hayat düzlükındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin kişioğlu psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çkızılışmaları sırasında hane ardı edilemeyecek antrasit renk tonları oranda önemlidir.

Modern hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri ortada mekân vadi bulutsuz gri içi geniş bir ortam sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en âlâ üç renk ortada yalınlık gri rengi bulunuyor. Hamam bir alım oluşturan belirtik gri renk mekanlara degajelik ve derinlik tıkızyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim kanalı başüstüneğu görülürken biriyi ağırlık renkler kompradorlığı ile antrasit gri boya kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page