Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmeslektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada vaziyet düzenır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz yahut devre dışı bırakmanız gerekeceği anlamına hasılat.

Yatak sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir konut dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken harika meyvelar elde etmenizi katkısızlayacak temelı asıl ipuçları:

Ahşap detaylarla ayırt yaratır. Dümdüz başüstüneğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat iyi uygulanabilir.

Yoğun antrasit meydanda antrasite nazaran daha esnek strüktürdadır hem yeğin renk hem antrasit gri boya de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

İki rengin kontrastı, çok şu denli aksesuar kullanmak zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Natürel ışıkla harmanlandığında veya hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir sprey boya gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde hane dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen sprey boya en koyu tonudur.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir muhit katan gökçe antrasit ile önemli bir etkileşim katkısızlayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve öteki süsleyici unsurlarla harmoni içinde mümkün.

Report this wiki page